Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Fabio Pinhero
wint de Style & Colour Trophy Benelux 2022

Style & Colour Trophy

2022 was het jaar waarin L’Oréal Professionnel de allereerste Benelux editie organiseerde van de Style & Colour Trophy. Ondertussen zit het avontuur erop voor onze finalisten. Alle 10 streden ze voor een laatste keer in de grote finale op 28 november en 5 december.


Herbekijk de finale

Grote Winnaar

Fabio Pinheiro

Fabio Pinheiro mag zichzelf bekronen tot de beste kapper van de Benelux! De 21-jarige kapper uit Brussel wist de jury aan experts te overtuigen van zijn talent met zijn French Edito look door gebruik te maken van de L’Oréal Professionnel’s signature technieken, namelijk French Balayage en French Glossing. “Wat mij geïnspireerd heeft voor de creatie van deze look is de Franse allure van heel klassiek maar tegelijkertijd gesofisticeerd, en vooral naturel!”, aldus Fabio.

Met deze hoofdprijs wint hij maar liefst 10.000 euro te besteden aan opleidingen en salonontwikkeling. Daarnaast krijgt hij ook de kans om de haarlook van het model op de cover van ELLE Belgium en Harpers Bazaar Nederland te creëren. Tot slot stroomt Fabio door naar de international 2023 Style & Colour Trophy finale in Parijs. Het is waarschijlijk dus nog niet de laatste keer dat je van Fabio hebt gehoord. Wat betekent deze prestatie voor hem? Fabio vertelt: “Het is de beste beloning en wraak tegenover alle mensen die me vertelden dat ik nooit zou slagen in het kappersvak omdat ik niet de competentie bezat.” Amen

“Het is de beste beloning & wraak tegenover alle mensen die niet in mij geloofden.”

Creëer Fabio’s

French Edito look

01 Creëer de French Balayage

Door lowlights aan te brengen met behulp van Dia Light 7.3 en 7 x 9 vol.


02 Gebruik twee Dia Light Glosses

Op de wortels de 6 en 6.13 x 6 vol om de balayage maximaal te mengen en diepte te geven. Op de lengtes doe je 3/4 van 9.13 en 1/4 van 9.03 x 6 vol voor een goudbeige blonde kleur.


03 Werk af met Curl Expression

Maak gebruik van de Curl Expression lijn voor de styling. Droog het haar met een diffuser voor extra volume en werk af met een krultang. Dit kan ook met de nieuwe SteamPod 4.

Talent Award & Publieksprijs voor Wendy Verbruggen.

Wendy Verbruggen (45) uit Meerlo sleept de prijs van Future Talent in de wacht. Ze wint daardoor 2.500 euro om te besteden aan opleiding en salonontwikkeling. Als fervente gebruiker van het merk neemt Wendy deze prijs niet voor lief. Ze vertelt: “Deze prijs betekent écht heel veel voor mij en is tegelijkertijd een mooie erkenning voor mijn werk. “ Niet enkel de jury is overtuigd van haar talent, de kijker thuis stemde massaal voor Wendy’s look als favoriet. Daardoor wint ze bovenop de Talent Award prijs nogmaals 2.500 euro voor haar salon verder uit te breiden en om te besteden aan opleiding.

Wendy’s French Edito inspiratie? Frans stijlicoon Brigitte Bardot, la feminité, elegantie en lekker naturel. Voor de creatie van haar look is de Metal Detox verzorgingslijn alsook de Tecni.Art Styling producten een absolute must.Herbekijk de finale