Menu Zoeken

Ontdek de nieuwe Serie Expert Muze

“Haar is een belangrijk deel van mijn werk, dus moet ik het goed onderhouden. Met L'Oréal Professionnel weet ik dat mijn haar er altijd piekfijn uitziet. Het heeft veel glans en ziet er steeds gezond uit, alsof ik net van bij de kapper kom"  zegt ze.

Op maat gemaakt voor jou met Powermix

Powermix is de 1e op maat gemaakte verzorging met een hoge concentratie aan pure ingrediënten en vers gemengd voor een directe transformatie van het haar. Tot 25%  aan pure actieve ingrediënten in professionele concentratie. Het haar krijgt meteen meer glans en voelt onwaarschijnlijk zacht aan. Na de diagnose volgt de powermix behandeling. Voor uw ogen zal uw kapper de perfecte mix maken door gebruik te maken van een basis en één van de 5 Powermix additieven, op de mililiter afgemeten. Zo krijgt u een volledig gepersonaliseerde behandeling.

Wat is er klein en krachtig?Powershot

Ontdek Powershot: De eerste gedoseerde shot om thuis te gebruiken !

Meng deze shot, geconcentreerd in pure ingrediënten, in jouw dagdagelijkse masker om jouw haren onmiddelijk te transformeren.

Heb je gekleurd haar maar heb je het gevoel dat je hoofdhuid voeding mist? Meng dan een Serie Expert Nutrifier shot in jouw Serie Expert Vitamino Color masker om aan al je behoeften tegelijk te voldoen !

Gebruiksaanwijzing:

1. Meng voor het eerste gebruik de hele inhoud van een shot in jouw masker.

2. Meng met behulp van een spatel tot je een crèmeachtige textuur bekomt. Eens de mix gemaakt is, beantwoordt jouw masker aan jouw persoonlijke behoeften en moet het binnen de 12 maanden gebruikt worden.

3. Breng het versterkte masker aan volgens je dagdagelijkse routine.

Maak een afspraak in jouw dichtstbijzijnde L’Oréal Professionnel salon om jouw diagnose te laten uitvoeren.

 1. 1

  Befaamde haarconsultatiegids

  in salon only


  Voor elke Powermix behandeling zal jouw kapper een analyse maken van jouw haarroutine en verwachtingen. Na deze analyse zal jouw kapper de ideale behandeling maken voor perfect haar elke dag.

 2. 2

  SHAMPOO

  in salon only


  Serie expert heeft 14 verschillende gamma's van professionnele behandelingen met geavanceerde L'Oréal technologieën om elk type haar een onmiddellijke verzorging te kunnen bieden.

 3. 3

  POWERMIX

  in salon only


  Powermix: onze nieuwe, intensieve en gepersonaliseerde behandeling voor uw ogen geselecteerd en klaargemaakt. Met onze nieuwste ter plaatse gemaakte behandeling, krijgt jouw haar onmiddellijk extra glans en een ongeëvenaarde zachtheid.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Nieuwe producten voor thuis Iconische producten


In 2017 vindt Serie Expert zich opnieuw uit en schrijft zo geschiedenis! Er is een nieuwe verpakking dat milieuvriendelijker is en er wordt meer gepersonaliseerd zowel in het salon als thuis. Serie Expert krijgt een volledig nieuw jasje


Elke vrouw heeft uniek haar die verschilt op basis van criteria zoals haartype, voorafgaande verzorgingen en haarroutines samen met de wensen en behoeften van elke persoon. Serie Expert bevat 15 verzorgende gamma's en is gegroepeerd in 4 verschillende families om aan alle behoeftes te kunnen voldoen.

INFORCER,anti-haarbreuk


Serie expert brengt de 1e versterkende anti-haarbreuk behandeling uit. Nauwkeurig gedoseerd met Vitamine B6 en Biotine om haarbreuk en haaruitval tegen te gaan. 

Dit sterduo van actieven bevindt zich in heel het gamma Inforcer. Niet enkel in de shampoo, de conditioner en het masker, maar ook in de drie andere producten: een verzachtend anti-haarbreuk product, een brush-proof spray en een nacht serum.

;