Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Lang haar onderhouden is een uitdaging

Liefhebbers van lang haar moesten altijd kiezen tussen de gezondheid van het haar, de dikte en de lengte van het haar. In het salon moeten kappers het haar van hun cliënten knippen, want hoe langer het haar, hoe dunner de punten.

Vroeger was hard knippen de enige manier om het haar van de aanzet tot aan de punt een gelijkmatige dikte te geven. Nu niet meer. Vandaag de dag tilt L'Oréal Professionnel innovatie naar een hoger niveau.

NU KOPPEN
pro
longer

INTRODUCTIE VAN SERIE EXPERT PRO LONGER

L'Oréal Professionnel presenteert Serie Expert Pro Longer, de 1e professionele lijn die lengtes vernieuwt en vult, met behulp van de gepatenteerde verdikkingstechnologie Filler-A100. Geen trade-off meer tussen lengte en dikte.

NIEUW CONCENTRAAT DAT DE PUNTEN VULT

Met zijn hoge concentratie Filler-A100, zal het Pro Longer concentraat de haarvezel onmiddellijk en langdurig dikker maken tot op de laatste centimeters van uw haar. De 1e applicatie van het concentraat moet in een salon door een professional aangebracht worden. Voor thuis is het concentraat verkrijgbaar in een ampul met een enkele dosis. . *Voor langer, dikker, gezonder haar

#Keepitlonger

EEN REVOLUTIONAIRE PROFESSIONELE FORMULE

PRO LONGER presenteert een exclusieve combinatie van FILLER-A100 + AMINOZUUR

De FILLER-A100
een gepatenteerde technologie die enkel eigendom is van L'Oréal Professionnel, dringt door in de haarkern om de uiteinden te verdikken en komt vervoglens weer tevoorschijn.

AMINO ACID
maakt het mogelijk om lengtes te vernieuwen en brengt kracht in de vezel.

OntdekkenEen professioneel gamma voor langer, dikker en gezonder haar