Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

STAR COLORIST

De beste coloristen van België en Luxemburg

Star Colorist is een kwaliteitslabel, uitgereikt door L’Oréal Professionnel, waar kleurspecialisten zich mee kunnen onderscheiden. 

Een expert colorist die de laatste nieuwe kleurtechnieken onder de knie heeft.

Om het label Star Colorist te verkrijgen, volgden de beste coloristen van België en Luxemburg een opleiding van L’Oréal Professionnel. Deze bestaat uit een vijfdelige cursus rond de theoretische en chemische kennis van het haar, kennis van de producten van L’Oréal Professionnel, kleurconsultaties en de laatste nieuwe trends.

Vakkennis gecertificeerd door L’Oréal Professionnel.

Om het label Star Colorist te behalen, hebben de kandidaten een theoretisch examen afgelegd om hun kennis van het haar en de laatste nieuwe kleurtechnieken te testen. Ook een praktisch examen werd afgenomen waar ze hun talent en vakkundigheid als colorist konden bewijzen.

Een hoog niveau dat onderhouden wordt.

Om het label Star Colorist te kunnen behouden, moeten de houders ervan één keer per jaar een praktisch en theoretisch examen afleggen. Daarbovenop blijven de Star Colorists cursussen en opleidingen volgen over de laatste nieuwe kleurtechnieken en trends en dat allemaal via gespecialiseerde opleidingen van L’Oréal Professionnel


Wat kan u verwachten van uw Star Colorist?

1- Een kleurconsultatie op maat, precies afgestemd op uw verwachtingen en persoonlijkheid.

2- Een persoonlijk voorstel, in lijn met uw wensen en de laatste trends.

3- Een perfect professionele uitvoering, helemaal volgens de laatste nieuwe technieken en trends op het vlak van haarkleuren.

4- Een opvolgingsprogramma voor thuis zodat uw haarkleur tot uw volgende bezoek subliem blijft: van advies op maat over shampoo en verzorgingsproducten tot een professionele opvolging die garant staat voor een optimale kleur, glans en zachtheid van uw haar.