Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Source Essentielle

Source EssentielleNATUURLIJKE FORMULE. PROFESSIONEEL RESULTAAT.

Ontdek Source Essentielle,
 natuurlijke* en vegan
professionele haarverzorging
 hervulbaar in kapsalon

*Natuurlijke formule: minstens 80% formules van natuurlijke oorsprong.

Vandaag is uw doel simpel, maar moeilijk te bereiken: terugkeren naar de bron van een simpelere maar effectieve, natuurlijke & transparente schoonheid. Goed voor u en beter voor het milieu. Ontdek de deal

Source Essentielle
Source Essentielle vidéo Source Essentielle vidéo
1.

Natuurlijk.

Geformuleerd met 80-100%, hoogwaardige, natuurlijk afgeleide ingrediënten.

2.

PROFESSIONNEEL.

Hetzelfde resultaat* als een klassiek haarverzorgingsproduct met het natuurlijke haargevoel.

*versus L'Oréal Professionele klassieke haarverzorging
3.

Transparent.

Al onze formules, vrij van siliconen, worden duidelijk uitgelegd op de achterkant van de verpakking.

4.

ECOVERANTWOORDELIJK.

Ecologisch ontworpen shampoos met vierkante vorm voor transportoptimalisatie en tot 3 keer navulbaar in salon.

NATUURLIJKE HAARVERZORGING.

Nieuwe generatie professionele formules

DE KENMERK VAN HET OPNEMEN VAN BOTANISCHE INCLUSIES

Calendula, lavendel, jasmijn en immortelle bloemen, evenals acacia bladeren ... L'Oréal Professionnel heeft met zorgvuldig gekozen bloemen of bladeren verwerkt in elk van de Source Essentielle shampoos en oliën. Om ervoor te zorgen dat deze insluitsels niet de helderheid van de formules beïnvloeden en in suspensie blijven, hebben de laboratoria van L'Oréal een zeer rigoureus proces opgezet. Om ervoor te zorgen dat de insluitsels gelijkmatig worden verdeeld en in suspensie worden gehouden in een waterige oplossing, identificeerden de onderzoekers een natuurlijke gom - Gellangom - die een soort onzichtbare structuur in de waterige oplossing creëert.

Source Essentielle
Source Essentielle

Exclusive combinations of surfactants and naturally derived ingredients

Oppervlakteactieve stoffen zijn de belangrijkste ingrediënten van een shampoo: ze geven het zijn reinigende eigenschappen, maken het schuim (of niet) en geven het ook een zacht en zijdeachtig gevoel. De onderzoekers van L'Oréal wilden hetzelfde prestatieniveau en dezelfde cosmetische resultaten als die van een conventionele shampoo, maar dan met behulp van natuurlijke ingrediënten. Om dit te doen, ontwikkelden ze twee specifieke technologieën: een voor de Source Essentielle-reeksen voor droog en gekleurd haar, de andere voor de reeksen voor normaal haar en een gevoelige hoofdhuid. Elk van deze technologieën is gebaseerd op een zeer nauwkeurige balans van zorgvuldig geselecteerde oppervlakteactieve stoffen en cosmetische middelen.

Source Essentielle

PROFESSIONELE PRODUCTEN.

Vier haartypen, elk met specifieke
producten die zijn ontworpen
om aan elke specifieke behoefte
te voldoen:

- NORMAAL HAAR
- DROOG HAAR
- GEKLEURD HAAR
- gevoelige hoofdhuid

Source Essentielle

TRANSPARANTE INGREDIENT COMMUNICATIE.

100% consumentgerichte ingrediëntencommunicatie op pack

VOLLEDIGE ETIKETTERING

Om vrouwen te helpen om nog verantwoordelijker te consumeren, vermeldt L'Oréal Professionnel zowel de oorsprong als de functie van de meeste ingrediënten die aanwezig zijn in elk Source Essentielle-product, op de achterkant van de fles. Zoals bij alle andere producten, zet L'Oréal Professionnel zich in om de 96% natuurlijk afgeleide ingrediënten in detail uit te leggen maar ook de resterende 4% ingrediënten die nodig zijn om de sensorische eigenschappen en het behoud van de formule te garanderen. Calendula, lavendel, jasmijn en immortelle bloemen, evenals acacia bladeren ...

Source Essentielle

DUURZAME SHAMPOO VERPAKKING.

SLIMME MILIEUVRIENDELIJKE SHAMPOO VERPAKKING

De verpakking is opzettelijk vierkant van vorm, om een maximale hoeveelheid product in een minimale hoeveelheid plastic te houden. Deze vorm betekent ook dat de producten perfect op elkaar worden gestapeld, zodat shampoos beter worden gepalletiseerd en de transportruimte wordt geoptimaliseerd.

Source Essentielle

VUL JE FLESSEN BIJ DE SHAMPOO BAR BIJ!

Source Essentielle biedt consumenten de mogelijkheid om hun shampoofles direct bij de salon te komen bijvullen. Het equivalent van het gewicht van een fles wordt opgeslagen.

Source Essentielle