Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Waarom verlies ik haar?

Wist je dat veel vrouwen last hebben van haaruitval na hun zwangerschap?

How to repair damaged hair_concerns_haircare

1- FACTOREN VOOR HAARUITVAL

Wist je dat veel vrouwen last hebben van haaruitval na hun zwangerschap? Als gevolg van veranderingen in de oestrogeenspiegel kan het haar dik en glanzend zijn tijdens de zwangerschap, maar vervolgens behoorlijk uitvallen na de bevalling.

Het goede nieuws is dat dit waarschijnlijk tijdelijk is, ongeacht of het haar dunner is als gevolg van zwangerschap of andere hormonale veranderingen veroorzaakt door medicatie of stressvolle gebeurtenissen.

Een nieuwe technologie kan het proces dat je dunnere haar weer dikker maakt versnellen. Het enige wat je moet doen is de beste producten tegen haaruitval te pakken krijgen die je geadviseerd worden door je professionele kapper.

How to stop hair loss_Treat hair loss

2- PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Kijk eens goed naar je familie. Als verschillende familieleden vanaf een bepaalde leeftijd kaal worden of dunner haar krijgen, is de kans groot dat het jou ook overkomt. Professionele behandelingen tegen haarverlies op basis van de AMINEXIL molecule kunnen de haarvezels van binnenuit versterken en uiteindelijk de follikels activeren die in hun natuurlijke rustfase zijn beland. Ze stimuleren de activiteit van de haarwortel en helpen de dichtheid van het haar van de wortel tot de punt te beschermen.

Maar de beste oplossing ooit is om je haar tegen haaruitval te behandelen vóórdat je ziet dat je haar dunner wordt.