Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Do's and Don'ts

MAATREGELEN BIJ HAARUITVAL

  • Keuze van haarproducten : Gebruik een milde reinigende en densifiërende shampoo die het haar een nieuw laagje haar geeft en het voller doet lijken.

  • Gezond leven: heb gezonde voedingsgewoontes en beweeg regelmatig. Gezond haar begint van binnenuit. Uw haar heeft veel voedingsstoffen nodig. Bovendien bevordert regelmatige lichaamsbeweging een gezond leven en een mooie huid en haar.

  • Haardroger: Droog uw haar zachtjes. Hoge temperaturen kunnen de hoofdhuid en de haarvezel beschadigen door deze droog te maken en de natuurlijke oliën uit de haren te verwijderen. Laat uw haar op natuurlijke wijze drogen. Stap uit de buurt van haardrogers. U vermijdt gespleten haarpunten en haarschade veroorzaakt door de hitte. Het is echter niet aan te raden om te veel tijd door te brengen met je haar gewikkeld in een handdoek. Droog uw haar ondersteboven. Het brushen van je haar in tegenrichting zorgt voor volume. Je haar zal in de tegenovergestelde richting gaan en het zal helpen om de haarwortels op te tillen.

  • Hoofdhuid: Masseer uw hoofdhuid om de microcirculatie te stimuleren en een optimale werking van de hoofdhuid. Exfolieer uw hoofdhuid. U kunt een haarscrub gebruiken om de dode huidcellen van uw hoofdhuid en vuil van het haar te verwijderen. Het houdt uw hoofdhuid en haar proper en gezond

  • Zoek professioneel advies: Als u denkt dat u last heeft van haaruitval of wacht dan niet om te spreken met een specialist. U kunt uw deskundige kapper vragen wie u een diagnose stelt; help u bij het kiezen van de juiste producten voor een kort- en lang-termijn effect. De kapper zal u ook professionele tips geven die bij uw look passen: juiste snit; producten...

  •  

WAT DOE IK MIS BIJ HET VERLIES VAN HAAR?

  • Haar wassen: Niet te veel het haar wassen, tenzij u dagelijkse verzorgingsproducten gebruikt. Uw haar elke dag wassen is schadelijk voor uw haar omdathet de natuurlijke oliën van uw haar verwijdert. Het zal uw haar zonder glans, droog en dof achterlaten. Neem geen warme douche. Het wassen van je haar met te heet water kan reacties op je hoofdhuid veroorzaken, vooral in het geval van een gevoelige hoofdhuid.

  • Technisch: Gebruik geen haarrollen. Als u 's nachts rollen op uw hoofdhuid laat zitten, zullen uw haarlokjes beschadigd raken. Stijl uw haar niet te veel. Overtollige warmte van styling tools zoals een stijltang, brushing etc. kan ervoor zorgen dat de hoofdhuid reageert op de hitte en de vezel beschadigd raakt. Vermenigvuldig haarbehandelingen niet. Vraag voor het kleuren en/of gladstrijken van uw haar om een professioneel advies. Dit type behandeling kan haargevoeligheid veroorzaken.

  • Slechte haargewoontes: bind en stijl je haar niet na het wassen. Haar is kwetsbaarder als het nat is. Dus, het combineren van binden, stylen en nat haar is te schadelijk.

  • Zwem onbeschermd: Chloor of zout water kan het haar ontdoen van de natuurlijke oliën die bekend staan als talg, waardoor het onbeschermd blijft, zodat het meer blootstaat aan droogte, gespleten haarputen en dofheid. Zeewater door het hoge zoutgehalte kan het haar ook verward en ruw achterlaten. De luchtvochtigheid in de omgeving kan de schadelijke effecten van UV-straling versnellen en zelfs versterken. Wanneer u gaat zwemmen, gebruik dan een zeer verzorgende leave-in conditioner om de haarvezel te beschermen.

HAARVERZORGINGS-PRODUCTEN VOOR DUN HAAR

Waar je naar op zoek moet zijn volumeshampoos en haarproducten met bestanddelen die je haar een grotere dichtheid en meer stevigheid geven. STEMOXYDINE is een gepatenteerde molecule die de dichtheid van het haar vergroot en de activiteit van het haarzakje stimuleert. Een product zoals SERIOXYL is daarom sterk aan te bevelen omdat het STEMOXYDINE bevat en een doeltreffende oplossing biedt tegen dunner wordend haar.

How to get thicker hair2

KNIP JE HAAR VOOR EEN VOLLER EFFECT

Behalve de beste verzorgende behandeling voor dun haar kan je professionele kapper ook een voller effect creëren met je coupe. Het haar in laagjes knippen is vaak een van de beste kapsels voor dun haar. Het geeft een idee van volume en beweging, in plaats van het gewoonlijk dunne, steile haar dat plat op je hoofd ligt.