Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Hoe frizzy haar in toom te houden?

Frizzy hair can both be fixed and prevented.

Of het nu wordt veroorzaakt door vochtigheid, of beschadiging en droogte, pluizig kroeshaar is soms moeilijk te stylen. Toch kan pluizig kroeshaar worden voorkomen en opgelost. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van het consequent gebruiken van de juiste haarproducten voor kroeshaar.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

BEHANDEL JE PLUIZIGE KROESHAAR

Veel mensen hebben de neiging hun krullerige haar te laat te behandelen en proberen het haar tijdens het stylen glad te krijgen. L'Oréal Professionnel heeft uitstekende producten voor kroeshaar die het probleem op dat moment kunnen oplossen, maar als je je haar werkelijk gemakkelijker wilt maken, denk er dan aan je krullerige haar altijd te behandelen met de juiste haarverzorging. Op die manier kun je het aantal bad hair days tot absoluut nul reduceren.

How to tame frizzy hair_keratin

GA VOOR KERATINE

De Keratinoil Complex Technologie is een Pro-Keratine complex van aminozuren en tarweproteïne dat de natuurlijke keratinestructuur van het haar nabootst, waardoor het je haar onmiddellijk versterkt en beschermt. Kukui-olie en teunisbloemolie zijn ook perfect om kroes te controleren en het haar glad te maken.

Dankzij zijn kennis en expertise kan je kapper je het meest geschikte product adviseren om je kroeshaar onder controle te krijgen.