Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Hoe droog haar te behandelen?

Het kan behoorlijk lastig en frustrerend zijn om droog haar er gezond en glanzend uit te laten zien.

Het kan behoorlijk lastig en frustrerend zijn om droog haar er gezond en glanzend uit te laten zien. De beste oplossing is om een paar eenvoudige haarverzorgingsadviezen te volgen en de beste producten voor droog haar aan je dagelijkse verzorgingsroutine toe te voegen.

Allereerst, als je er niet 100% zeker van bent dat je haar werkelijk droog is, dan is hier een gemakkelijke manier om dat uit te zoeken: als je haar nat is neem je één haar en trekt er aan beide kanten aan. Als de haar gemakkelijk breekt komt je haar absoluut vocht tekort en moet je de volgende stappen volgen:

How to treat dry hair_The best dry hair products3

1- GEEF JE HAAR DE OPTIMALE HYDRATATIE

Omdat je haar vocht tekort komt, is het duidelijk dat het intensief gehydrateerd moet worden. Wat echter niet zo duidelijk is, is de soort hydratatie die je haar nodig heeft. Degene die het beste weet en kan bepalen wat JOUW haar nodig heeft is je kapper. Vraag of hij of zij je kan adviseren welke soort hydratatie en behandeling je zou moeten gebruiken, zowel in de kapsalon als thuis.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

2- KIES VOOR BEHANDELINGEN OP BASIS VAN ESSENTIËLE OLIËN

Over het algemeen zoek je naar haarverzorgingsproducten die de vochtbalans in iedere haarvezel herstellen. Essentiële oliën zoals avocado- of cranberryolie voor kleurbescherming, of arganolie, maken je haar zacht en glad zonder vettig residu. Arganolie is bijvoorbeeld ideaal voor weerbarstig haar en voor het regenereren van droog haar. Al deze krachtige bestanddelen bevinden zich in de Mythic Oil productlijn.

How to treat dry hair_The best dry hair products1

3- ZOEK HULP & EXPERTISE VAN EEN PROFESSIONAL

Huismiddeltjes voor droog haar lijken misschien een gemakkelijke optie, maar je hebt eigenlijk professionele hulp nodig van haarspecialisten om het verschil in je droge haar werkelijk te zien en te voelen. Alleen zij zijn in staat de mate van droogte van je haar te beoordelen en de meest geschikte behandeling te adviseren.

Een sterproduct waar je in de kapsalon naar zou moeten vragen is Absolute Repair Lipidium. Het Absolute Repair Lipidium protocol is gebaseerd op een innovatieve en krachtige technologie genaamd “Lipidium Complex” dat iedere zone van de haarvezel, afhankelijk van de mate van beschadiging, behandelt.

Absolute Repair Lipidium is geïnspireerd op huidverzorging. Het is een baanbrekende haarbehandeling die direct 100% van de haarbeschadiging repareert in behandelingen van 20 minuten.