Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Hoe beschadigd haar te repareren?

Dankzij haaronderzoek en zeer geavanceerde technologieën kan beschadigd haar nu blijvend hersteld worden met speciale behandelingen voor de kapsalon en thuis.

Herstellen van beschadigd haar is een van de meest voorkomende verzoeken van vrouwen: 58% van de vrouwen* zegt dat het een grote zorg is.

Haarbeschadiging kan te wijten zijn aan vele factoren zoals de zon, excessieve chemische behandelingen of andere externe stressfactoren. Dankzij haaronderzoek en zeer geavanceerde technologieën kan beschadigd haar nu blijvend hersteld worden met speciale behandelingen voor de kapsalon en thuis.

PROFESSIONEEL ADVIES

Belangrijk om te weten is dat de mate van beschadiging zeer verschillend kan zijn. De behandeling moet daarom worden aangepast, zodat hij efficiënt is. Geïnspireerd door de inzichten in beschadigd haar van L’Oréal Research, heeft L’Oréal Professionnel de nadruk gelegd op drie verschillende stadia van beschadigd haar. Dankzij zijn opleiding en expertise kan alleen je kapper de mate van beschadiging van je haar werkelijk beoordelen.

Eva Green

EEN NIEUWE GENERATIE LANGDURIGE HAARVERZORGING

Om voor elk stadium van haarbeschadiging een gerichte oplossing te kunnen bieden heeft L’Oréal Professionnel PRO FIBER ontwikkeld, de eerste haarherstellende behandelingen voor langdurige haarverzorging die worden opgestart in de kapsalon en eindeloos thuis opnieuw geactiveerd kunnen worden. Het PRO FIBER protocol is persoonlijk en gebaseerd op een unieke diagnose van de haarbeschadiging door de kapper om de mate van haarbeschadiging vast te stellen en de juiste producten te selecteren voor de aangetaste haarvezel. De kapper zal vervolgens de aangewezen behandeling uitvoeren en een persoonlijk haarverzorgingsadvies geven voor een ideale vervolgbehandeling thuis.

PRO FIBER bevat een exclusief complex van unieke werkstoffen dat langdurig in de haarvezel wordt opgenomen en herstellende werkstoffen bevat voor ongeëvenaarde, zichtbare en langdurige resultaten. Terwijl vroeger de weldadige effecten van haarverzorging uitgewassen werden met de eerstvolgende shampoo, worden de unieke moleculen van PRO FIBER nu diep in de haarvezel opgeslagen tijdens de behandeling bij de kapper. Het APTYL 100 moleculair complex in PRO FIBER kan vervolgens thuis opnieuw geactiveerd worden tot 4 wasbeurten en vervolgens worden aangevuld, steeds opnieuw.

*Bron: Top Ten Women 2013 - Ranking hair need gaps.