Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

De beste producten voor dun haar?

When it comes to treatments targeting thin hair, the advanced technology of L’Oréal’s advanced research has led to the invention of a renowned haircare range.

Geavanceerd onderzoek van L'Oréal naar het biologische mechanisme dat hoofdhuid en haar regelt in verband met de behandeling van dunner wordend haar, heeft geleid tot de ontwikkeling van SERIOXYL, het bekende productassortiment tegen haaruitval van L’Oréal Professionnel.

PROFESSIONEEL ADVIES

Dat het haar dunner wordt is over het algemeen het gevolg van twee factoren: verlies van haardichtheid, dat wil zeggen minder haar per cm2, en een kleinere haardiameter. Het moment waarop haar dunner begint te worden wordt bepaald door allerlei factoren zoals erfelijkheid, leeftijd, eetgewoonten, stress, hormonen of zelfs levensstijl.

HAARVERZORGING TEGEN DUNNER WORDEND HAAR

Deze totaaloplossing, die voorafgegaan wordt door een grondige haaranalyse en diagnose van je L’Oréal Professionnel kapper, is de perfecte behandeling voor gekleurd of natuurlijk, dunner wordend haar, omdat het invloed uitoefent op alle belangrijke symptomen.

Dankzij de unieke formule op basis van STEMOXYDINE, NEOHESPERIDINE, INTRA-CYLANE tm Incell en Pro-Keratine, verbetert de conditie van dun haar van de wortel tot de punt zichtbaar en voelbaar. SERIOXYL gaat het dunner worden van het haar effectief tegen door het herstellen van de dichtheid van de haarvezel die daardoor minder snel afbreekt, en door het geven van energie en voedingsstoffen, waardoor de haarfollikel zijn functie kan vervullen.

Best products for thin hair_serioxyl

IN DE KAPSALON & THUIS

Het tweeledige programma begint bij je L’Oréal Professionnel kapper met een professionele diagnose en een behandeling van haar en hoofdhuid, en wordt thuis voortgezet met je persoonlijke programma met de Clarifying Shampoo, Bodifying Conditioner en Densifying Mousse, om er zeker van te zijn dat je het best mogelijke resultaat krijgt.

De reacties zijn overweldigend: zichtbaar grotere haardichtheid voor 83% van de vrouwen, dikker haar voor 81% van de vrouwen en toegenomen volume voor 77% van de vrouwen.

*Consumententest met 120 vrouwen die de Serioxyl Fuller Hair kit 2 gedurende 3 weken hebben gebruikt.