Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

De beste producten voor droog haar.

Droog en breekbaar haar veranderen in zachte en glanzende lokken lijkt misschien een moeilijke opgave.

Droog en breekbaar haar veranderen in zachte en glanzende lokken lijkt misschien een moeilijke opgave. Maar vanaf het moment dat je kapper je de juiste producten heeft geadviseerd is het wonder snel geschied en verrassend gemakkelijk te realiseren.

How to treat dry hair_The best dry hair products1

HAARVERZORGING OP OLIEBASIS VOOR DROOG HAAR

Een van de meest effectieve bestanddelen voor droog en dof haar is essentiële olie. Essentiële oliën, zoals argan-, avocado- en cranberryolie, hebben het unieke vermogen om door te dringen tot diep in iedere haarvezel, waardoor voedende bestanddelen optimaal kunnen werken van de wortel tot de punt. Mythic Oil van L’Oréal Professionnel is het perfecte assortiment voor een optimale vochtbalans in iedere haarvezel.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

SLUIT HET VOCHT OP

Dat is nog niet alles; de olie laat ook een beschermlaag achter die het vocht vasthoudt, maar niet vettig of zwaar aanvoelt, waardoor je haar de hele dag gehydrateerd en gevoed aanvoelt. Daarom is het Mythic Oil assortiment van L’Oréal Professionnel de perfecte oplossing voor droog haar, want het is rijk aan argan- en katoenzaadolie.

Dankzij een compleet productassortiment bestaande uit shampoo, conditioner, masker en hittebeschermende crème dat het vocht vasthoudt en het haar beschermt, en dankzij een heerlijk haarparfum, is je droge haar het hele jaar door uitstekend verzorgd.

PROFESSIONEEL ADVIES

Als je twijfels hebt, vraag je kapper dan om advies. Zijn kennis en expertise kunnen heel nuttig zijn voor het bepalen van het type hydratatie dat jouw haar nodig heeft en de producten die je zou moeten gebruiken, zowel in de kapsalon als thuis.