Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Crème Universelle Hoge concentratie

HAARTYPE

  • Alle haartypes

RESULTAAT

  • 96 uur gecontroleerd volume
  • Zachtheid
  • Voeding
  • Bescherming
  • Schijnen

INGREDIËNTEN

10% geconcentreerde natuurlijke oliën

EERLIJKE ARGANOLIE

Deze kostbare olie, gewonnen uit legendarische Marokkaanse arganbomen, staat bekend om haar fantastische haarverzorgende eigenschappen. Verrijkt met vitamine E, brengt het intense voeding en discipline in het haar. De arganolie in Mythic Oil-producten is afkomstig van eerlijke handel: we helpen zo de lokale gemeenschappen die het in Marokko oogsten, evenals de biodiversiteit.

ZOETE AMANDELOLIE

Het wordt wereldwijd erkend vanwege zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het geeft de vezel hydratatie en uitstraling.

Multifunctionele poetscrème Geïnspireerd door de traditie van het oude Griekenland, die bestond in het coaten van het lichaam en het haar met oliën, is dit het geheim van uw kapper voor een beschermd en geregenereerd haar.

Deze romige balsem, sterk geconcentreerd in arganolie van eerlijke handel en verrijkt met zoete amandelolie, smelt in het haar om voeding te bieden, en maakt het gladmaken en discipline mogelijk.

Het kan gebruikt worden als voorshampoo, als conditioner of als voorbereiding voor het borstelen. Volumeregeling voor 96 uur *. 3-in-1 product: pre-shampoo, uitspoelbehandeling of leave-in brushing cream.

* Instrumentele test. Dermatologisch getest. Zonder parabenen.

Crème

Crème Universelle