Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Hoe kleur je je haar?

Het beste kleurresultaat zal altijd bereikt worden als de haarkleuring wordt uitgevoerd door een professionele kleurspecialist. Dankzij zijn expertise is hij in staat de perfecte haarkleur te kiezen, afhankelijk van de natuurlijke kleur van je ogen en je huid.

HAARKLEUR EN PERSOONLIJKE STIJL

Je persoonlijke stijl en smaak zijn ook belangrijk. Die kun je bespreken met je kleurspecialist voordat je een kleur kiest.

Een snelle tip is om rekening te houden met je natuurlijke kleuren en te kijken of je een warme of een koele huidskleur hebt.
Maar ook contrasten kunnen interessant zijn, dus vraag je kleurspecialist naar zowel warme als koele opties.

EEN NIEUW TYPE HAARKLEUR IN DE KAPSALON

Wanneer je je haar laat kleuren in een L’Oréal Professionnel kapsalon kun je de perfecte kleur verwachten voor jou en je stijl, maar ook de nieuwste technologie met betrekking tot de bescherming en versterking van je haar, dat er na de behandeling gezond, sterk en glanzend uitziet.

Het verbeteren van de conditie van je haar is een van de prioriteiten van je kleurspecialist en kan worden bereikt met het INOA assortiment van L’Oréal Professionnel, een ammoniakvrije en ongeparfumeerde permanente haarkleur die het haar een schitterende glans en intense karakters geeft, en zowel het haar als de hoofdhuid beschermt.