Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Best hair colours for redheads

Rood is verreweg de meest gedurfde tint van alle haarkleuren en het is bezig met een comeback in het palet van de haarkleurspecialisten.
 
Het perfecte rood kan niet bereikt worden zonder toewijding en professionele expertise. Je haarkleurspecialist is de enige die kennis van het haar combineert met kennis van kleurtechnieken. Hij kan je een nauwkeurige diagnose geven en de beste kleurtechnieken gebruiken voor een resultaat op maat.
 
Samen met je haarkleurspecialist, en afhankelijk van of je een radicaal andere kleur wilt of je kleur subtiel wilt opfrissen, kun je een kleur kiezen die bij je huidskleur past. Bijvoorbeeld, oud rood past goed bij lichte huidskleuren, terwijl wanneer je een mattere huidskleur hebt de haaraanzet donkerder moet zijn voor een egaler resultaat. 

Voor warme rode haarkleuren kan je haarkleurspecialist vertrouwen op het MAJIROUGE assortiment; voor intens en dieprood zijn INOA CARMILANE REDS de perfecte keuze, terwijl DIARICHESSE je haarkleurspecialist de snelle makeover biedt waar je misschien naar op zoek bent.