Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Beste haarkleuren voor bruin haar

Van chocoladebruin tot hazelnoot, caramel of toffee, espresso of french roast, L’Oréal Professionnel heeft de perfecte bruine haarkleur voor jou en jouw persoonlijke stijl.

Ombre brunettes, Balayage brunettes - allemaal met een natuurlijk en sunkissed effect dat de gelaatstrekken zal verzachten en de ware schoonheid van je huidskleur zal benadrukken.

Kies een diepe en sensuele bruine haarkleur als je huidskleur bleek of olijfkleurig is, en ga voor een warmere en speelse brunette look als je huidskleur goudbruin of donker is. 

De INOA productlijn van L’Oréal Professionnel biedt niet alleen een uitgebreide keuze aan bruintinten, maar is ook een ammoniakvrije en ongeparfumeerde permanente haarkleur die het haar een schitterende glans en intense reflecties geeft, en zowel het haar als de hoofdhuid beschermt.

Deze ammoniakvrije productlijn is gebaseerd op de ODS (Oil Delivery System) technologie en bevat monoethanolamine (MEA), een geurloos alkaline bestanddeel in plaats van ammoniak, waardoor de conditie van het haar na ieder gebruik zichtbaar verbetert.