Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Beschadigt haarkleuring mijn haar?

Wanneer je je eigen haarkleur een tintje lichter maakt of wanneer je van kleur verandert, dreigt altijd het gevaar dat het haar beschadigt.

Om er zeker van te zijn dat je haar beschermd blijft tegen beschadiging en zijn natuurlijke kracht behoudt, moet je 3 stappen volgen:

1-  ZOEK PROFESSIONELE HULP

Behalve wanneer je een kapper bent is het moeilijk te begrijpen wat kleuren eigenlijk doet met je haar, en het resultaat is misschien allesbehalve dat wat je had gewild. Je kleurspecialist heeft niet alleen de keuze uit de beste L’Oréal Professionnel haarkleuringssystemen, maar hij weet ook wat veilig en gezond is voor je haar, waardoor het haarkleuringsproces mild is.


2- VERZORG JE HAAR NA HET KLEUREN INTENSIEF

Je kleurbehandeling eindigt niet in de kapsalon. Vraag je kapper om advies welke verzorgingsproducten voor gekleurd haar je thuis moet gebruiken en volg de stappen en richtlijnen nauwkeurig. Als het je lukt het vervagen van je haarkleur consequent te voorkomen met de juiste producten, zal je haar er dag na dag stralend en gezond uitzien.


3-  GEBRUIK EVEN GEEN HAARDROGER OF STIJLTANG

Ook al was je haar bij de kapper in de beste handen, het heeft zonder twijfel een grote verandering ondergaan. Dus laat je haar op adem komen en laat je haardroger en stijltang een tijdje in de kast liggen. Als je het toch nodig vindt om je haardroger of krultang te gebruiken, breng dan eerst de juiste hittebescherming aan en behandel je haar regelmatig met een verzorgende olie of crème.