Menu Zoeken

Hoe haar dikker te maken?

Als oplossing voor dunner wordend haar zijn er verschillende remedies, maar ook kapsels voor dun haar die veel verschil kunnen uitmaken.

How to get thicker hair1

PROFESSIONEEL ADVIES

Dat het haar dunner wordt is over het algemeen het gevolg van twee factoren: verlies van haardichtheid, dat wil zeggen minder haar per cm2, en een kleinere haardiameter. Het moment waarop haar dunner begint te worden wordt bepaald door allerlei factoren zoals erfelijkheid, leeftijd, eetgewoonten, stress, hormonen of zelfs levensstijl.

De L’Oréal Professionnel kapper kan als specialist een diagnose in de kapsalon uitvoeren om het haartype en de oorzaken van het dunner wordende haar te bepalen, en zo een professionele behandeling op maat adviseren voor voller haar. De kapper is in staat om te zien en te voelen hoe dik en lang het haar is in diameter en kwaliteit van lengte en punten. Vervolgens controleert hij haarworteldichtheid en volume door zacht met zijn vingers door het haar te gaan.

HAARVERZORGINGS-PRODUCTEN VOOR DUN HAAR

Waar je naar op zoek moet zijn volumeshampoos en haarproducten met bestanddelen die je haar een grotere dichtheid en meer stevigheid geven. STEMOXYDINE is een gepatenteerde molecule die de dichtheid van het haar vergroot en de activiteit van het haarzakje stimuleert. Een product zoals SERIOXYL is daarom sterk aan te bevelen omdat het STEMOXYDINE bevat en een doeltreffende oplossing biedt tegen dunner wordend haar.

How to get thicker hair2

KNIP JE HAAR VOOR EEN VOLLER EFFECT

Behalve de beste verzorgende behandeling voor dun haar kan je professionele kapper ook een voller effect creëren met je coupe. Het haar in laagjes knippen is vaak een van de beste kapsels voor dun haar. Het geeft een idee van volume en beweging, in plaats van het gewoonlijk dunne, steile haar dat plat op je hoofd ligt.

Vind jouwsalon

;