Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Multi-techniek ontkleuringspoeder

Tot 9 toonhoogten verheldering

Ontkleurt het haar lichter en beschermt bruggen in 1 stap voor een snelle service, want er is geen extra Bonder protocol nodig

Citroenzuur & Glycine bruggenbouwend complex om bruggen te beschermen en het haar sterk te houden tijdens het ontkleuren

WAT IS HET:
Een multi-techniek ontkleuringspoeder met een ingebouwd bruggenbouwend complex om het haar sterk te houden tijdens het ontkleuren. Geen extra mengen, geen extra tijd! Het wordt gebruikt met specifieke Oils-Developers oxidanten, geformuleerd met 17% olie. Het is compatibel met alle ontkleuringstechnieken: ingepakte Highlights, Balayage aan de vrije lucht, of volledige ontkleuring.

WAT HET DOET:
-Tot 9 tonen ontkleuren voor subtiele tot extreme resultaten.
- Citroenzuur & Glycine bruggenbouwend complex om bruggen te beschermen en het haar sterk te houden tijdens het ontkleuren.
- Ontkleurt het haar lichter en beschermt bruggen in 1 stap voor een snelle service, want er is geen extra Bonder protocol nodig.

WAT JE MOET WETEN:
Blond Studio 9 Bonder Inside is geschikt voor alle French Balayage diensten, vooral extreme en contrasterende transformaties zoals French Balayage Shadow.

Balayage

9 BONDER INSIDE

Krijg een diagnose over 9 BONDER INSIDE bij jouw dichtstbijzijnde salon

Bij dit product is een haar diagnose van een professionel genoodzaakt.