Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

100% PLANTAARDIGE & VEGAN PROFESSIONELE HAARKLEURING

Plantaardig

Het beste van de natuur en onderzoek

Van enkel 3 ingrediënten, zorgvuldig geteeld in India, naar onze laboratoriums, L'Oréal Professionnel heeft het beste van de natuur en wetenschappelijk onderzoek samengebracht om Botanéa te creëren. Indigo, Cassia en Henna zijn het hart van de eerste 100% plantaardige haarkleuring van L'Oréal Professionel.

  • INDIGO

    Zijn bladeren bevatten kleurstof dat een kleurresultaat geeft van blauw tot paars. Ideaal voor bruin of donkere basissen, in combinatie met henna.

  • HENNA

    Zijn bladeren geven een warme koper kleur, ideaal voor de bereiding van blond, kopper of bruine tinten.

  • Cassia

    Geteeld in verschillende regio's in India en geselecteerd door L'Oréal Research om te gebruiken door de colorist als aanpasser en verlichter.

Een oneindig palette aan tinten

Een oplossing voor
alle vrouwen

Wanneer deze 3 poeders gemengd worden met warm water, geeft L'Oréal Professionnel's plantaardige haarkleuring de colorist de mogelijkheid om een wijd bereik aan tinten te creëeren. Deze 3 plantaardige tinten geven een gepersonaliseerd kleurresultaat, van licht blond tot donker bruin en wit haar is genuanceerd voor een natuurlijk resultaat.

Professioneel

Co-creatie met top kleuringspecialisten voor
een nieuwe salon ervaring.

Duurzaam.

Duurzame samenwerking met  lokale bevolkingen

L'Oréal Professionnel lanceerde een 3 jarig programma om op een duurzame en verantwoorde manier Botanéa te telen in India. Ons doel is om de sociale-economische situatie van boeren te ontwikkelen dankzij lokale cooperatieven, maar ook om "best practices" te stimuleren en te delen zodat een duurzame bron van inkomsten verzekerd kan worden.

Ontdek

Duurzame verpakking

De Botanéa poeders worden voorgesteld in transparante, hervulbare vierkante potten, gemaakt met tot 50% gerecycleerd PET plastiek. De poeders zijn geleverd in luchtdichte verpakkingen gemaakt uit FSC-gecertifieerd papier (Forest Stewardship Council) afkomstig van duurzaam beheerde bossen

Vind uw dichtsbijzijnde
Botanéa salon