Menu Zoeken

New Steampod 3.0

De SteamPod 3.0 van L'Oréal Professionnel is de 3de generatie van de originele gepatenteerde professionele stijltang op basis van stoom. Hij maakt gebruik van de kracht en de zachtheid van stoom om uw haar in een handomdraai te transformeren.

Ontdek

BEAUTY THROUGH KNOWLEDGE WILLIAM DE RIDDER

De Ridder William


@williamderidder

William De Ridder is zowel nationaal als internationaal bekend. William De Ridder is dankzij zijn talent en ervaring een toonaangevende opleider en ontwerper geworden. Na het winnen van talrijke internationale prijzen heeft onze nationale kampioen besloten om zich te lanceren in de zeer selecte wereld van de mode. Zijn concept van de "Total look" heeft vele Belgische ontwerpers zoals Nicky Vankets en gerenommeerde fotografen geïnspireerd. Het is een eer voor ons merk, L'Oréal Professionnel, om de seminaries en het universum van deze artiest te mogen delen.

Kapsalon De Ridder William
Smedenstraat 6, 8000 Brugges
Téléphone: 050.34.19.19
williamderidder.com/

WAT MAAKT INOA NA 10 JAAR NOG STEEDS UNIEK?

INOA, onze permanente haarkleuring op basis van olie en zonder ammoniak viert zijn 10-jarig bestaan! Reeds 10 jaar een uniek product in de kapperswereld, een succes in het salon en een ultieme sensoriële ervaring. Sinds de lancering in 2009 heeft INOA de harten van zowel onze kappers als klanten verovered en dit dankzij het moderne, natuurlijke kleurresultaat. Eens de stap naar INOA gewaagd, wilt u niets anders meer. Beleef de INOA ervaring. Voel het verschil!

0% RETOUCHED 100% TECNI.ART

SAY HELLO TO THE NEW TECNI.ART RANGE!

Ontdek de lijn

Ontdek 100% plantaardige kleuring: NIEUW BOTANĒA

leaf botanea.png
Moodboard_Landscape_Botanea_2.jpg
Poudre-FAQ.jpg
Moodboard_Landscape_Botanea_1 (2).jpg

Door het beste van de natuur en wetenschappelijk onderzoek te combineren lanceren we nu Botanéa, onze eerste 100% plantaardige haarkleuring. Botanéa verbetert jouw natuurlijke haarkleur, camoufleert grijs haar en laat een ongekende glans achter. Ontdek nu dé nieuwe manier van kleuren!

Ontdek
Botanea_large_img_sq.jpg
;