Menu Zoeken

GA NAAR DE KAPPER Don't do it yourself

STOP met zelfgemaakte snitten, kleuringen onder de douche en paniekmomenten. Doe beroep op een expert! L’Oréal Professionnel zet de kapper en zijn expertise opnieuw in de kijker door de klant aan te moedigen om zijn haar aan de professionals toe te vertrouwen. Ontspan en vermijd rampzalige scenario’s.

VIND UW SALON

ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARD 2020 Tecni.Art, great winner!


L'Oréal Professionnel had het genoegen en de eer om de prijs voor beste haarstyling ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2020 te winnen met de Tecni.Art Transformer lotion.

De Tecni.Art Transformer Lotion is de eerste stylinglotion die transformeert in een multifunctionele vezelachtige pasta bij contact met je handen.

Onze kappers zijn er dol op en gebruiken het nu allemaal! «Transformer is mijn favoriet. De nieuwe Tecni.Art producten zijn echt een nieuwe ontdekking. Ik gebruik het voor alles, van het texturiseren van haar tot het verwijderen van statische elektriciteit. Het is echt een product dat je bij iedereen gebruikt en waar je alles mee kan doen. De Tecni.Art Transformer is echt een sterproduct! »
Thomas Delgoffe

New Steampod 3.0

De SteamPod 3.0 van L'Oréal Professionnel is de 3de generatie van de originele gepatenteerde professionele stijltang op basis van stoom. Hij maakt gebruik van de kracht en de zachtheid van stoom om uw haar in een handomdraai te transformeren.

Ontdek

BEAUTY THROUGH KNOWLEDGE WILLIAM DE RIDDER

De Ridder William


@williamderidder

William De Ridder is zowel nationaal als internationaal bekend. William De Ridder is dankzij zijn talent en ervaring een toonaangevende opleider en ontwerper geworden. Na het winnen van talrijke internationale prijzen heeft onze nationale kampioen besloten om zich te lanceren in de zeer selecte wereld van de mode. Zijn concept van de "Total look" heeft vele Belgische ontwerpers zoals Nicky Vankets en gerenommeerde fotografen geïnspireerd. Het is een eer voor ons merk, L'Oréal Professionnel, om de seminaries en het universum van deze artiest te mogen delen.

Kapsalon De Ridder William
Smedenstraat 6, 8000 Brugges
Téléphone: 050.34.19.19
williamderidder.com/

WAT MAAKT INOA NA 10 JAAR NOG STEEDS UNIEK?

INOA, onze permanente haarkleuring op basis van olie en zonder ammoniak viert zijn 10-jarig bestaan! Reeds 10 jaar een uniek product in de kapperswereld, een succes in het salon en een ultieme sensoriële ervaring. Sinds de lancering in 2009 heeft INOA de harten van zowel onze kappers als klanten verovered en dit dankzij het moderne, natuurlijke kleurresultaat. Eens de stap naar INOA gewaagd, wilt u niets anders meer. Beleef de INOA ervaring. Voel het verschil!

;