Menu Zoeken

French Balayage Shadow

French Balayage is de professionele 2-staps techniek van L'Oréal Professionnel die een perfect geblende verheldering verbindt met een voedende glans.

Licht in 2022 je donkere kant op met French Balayage Shadow voor een groter contrast tussen aanzet en lengtes, naadloos geblend en perfect geneutraliseerd.

Ontdek nu

METAL DETOX

De disruptieve innovatie van L’Oréal Professionnel.


Na 7 jaar onderzoek ontdekte L'Oréal Professionnel Glicoamine, dat in staat is het metaal in de haarvezel binnen te dringen en te neutraliseren. Deze gepatenteerde sulfaatvrije technologie garandeert indrukwekkende resultaten : 87% minder kans op haarbreuk, een 100% betrouwbaar kleurresultaat, waardoor het haar glanst en er gezonder uitziet !

French Glossing

Versterk uw professionele verschil met French Glossing, een nieuwe 2-stappen kleuringsservice voor een perfecte dekking van wit haar bij de aanzet en een exclusieve verzorging van de lengten en punten.

ONTDEK

Ontdek de kracht van stoom Steampod 3.0

Ontdek Steampod 3.0, de professionele stijltang op stoom van L'Oréal Professionnel Paris. De derde generatie van de originele gepatenteerde stijltang op stoom, het gebruikt de kracht en zachtheid van stoom om uw haar te transformeren. Voor een natuurlijk stylingresultaat en zachter haar, ongeacht uw haartype. Kleurbescherming en slanker resultaat.

ONTDEK NU

DE KAPPERSWEDSTRIJD Style and Colour Trophy 2021

Dit jaar werd de finale van de Style & Colour Trophy uitgezonden op 7 februari 2021 om 19:30 uur! Een ongelooflijke show die werd omgevormd tot een televisieprogramma om u te inspireren van thuis uit. Er stonden u vele verrassingen te wachten op dit evenement. Heeft u de grote finale nog niet gezien of wenst u de show opnieuw te zien? Bekijk het nu via onderstaande link!

#SERIEEXPERT

Een professioneel antwoord voor elk haartype Het nieuwe Serie Expert gamma

Het nieuwe Serie Expert gamma is er! Vernieuwd om professioneler, efficiënter en duurzamer te zijn. We hebben het Serie Expert gamma drastisch gereduceerd om enkel het beste over te houden, wat resulteert in een gestroomlijnd professioneel gamma dat een exclusief prestatieniveau biedt. Ontdek nu welk gamma het best bij u past!

ONTDEK NU

#PLAYWITHMAJIREL

Time to play! NIEUWE MAJIREL PLAY WITH IT

We hebben alles veranderd, behalve de iconische formule. De nieuwe Majirel behoudt zijn unieke en innovatieve formule om een perfecte dekking en verzorgingsresultaat te garanderen: het haar is 45% zachter na het kleuren. Dankzij zijn uitgebreid palet met 10 nieuwe koele nuances en zijn nieuwe gekleurde en eco-verantwoordelijke verpakking, is de nieuwe Majirel een uitnodiging tot creativiteit, zonder grenzen.

ONTDEK

Wat willen vrouwen? Majirel Glow

In 2019 heeft L'Oréal Professionnel de betekenis van een natuurlijke Franse haarkleur opnieuw uitgevonden en een exclusieve koele heldere smaak gecreëerd. Ontdek Majirel Glow: een nieuw palette van 18 kleuren geboost met koele karakters voor een ultiem geneutraliseerd kleurresultaat. Dankzij de unieke karakterkleuren brengt Majirel Glow 50% meer reflectie** en 4x meer helderheid.

ONTDEK

Nieuw Majirel Cool Cover

Voor vrouwen die steeds de koudste haarkleuren willen, een perfect dekking van hun haren wensen, steeds zeggen dat hun haren er rost uitzien. Bent u deze vrouw? Dan is Majirel Cool Cover voor u.

ONTDEK

ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARD 2020 Tecni.Art, great winner!


L'Oréal Professionnel had het genoegen en de eer om de prijs voor beste haarstyling ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2020 te winnen met de Tecni.Art Transformer lotion.

De Tecni.Art Transformer Lotion is de eerste stylinglotion die transformeert in een multifunctionele vezelachtige pasta bij contact met je handen.

Onze kappers zijn er dol op en gebruiken het nu allemaal! «Transformer is mijn favoriet. De nieuwe Tecni.Art producten zijn echt een nieuwe ontdekking. Ik gebruik het voor alles, van het texturiseren van haar tot het verwijderen van statische elektriciteit. Het is echt een product dat je bij iedereen gebruikt en waar je alles mee kan doen. De Tecni.Art Transformer is echt een sterproduct! »
Thomas Delgoffe

BEAUTY THROUGH KNOWLEDGE WILLIAM DE RIDDER

De Ridder William


@williamderidder

William De Ridder is zowel nationaal als internationaal bekend. William De Ridder is dankzij zijn talent en ervaring een toonaangevende opleider en ontwerper geworden. Na het winnen van talrijke internationale prijzen heeft onze nationale kampioen besloten om zich te lanceren in de zeer selecte wereld van de mode. Zijn concept van de "Total look" heeft vele Belgische ontwerpers zoals Nicky Vankets en gerenommeerde fotografen geïnspireerd. Het is een eer voor ons merk, L'Oréal Professionnel, om de seminaries en het universum van deze artiest te mogen delen.

Kapsalon De Ridder William
Smedenstraat 6, 8000 Brugges
Téléphone: 050.34.19.19
williamderidder.com/

WAT MAAKT INOA NA 10 JAAR NOG STEEDS UNIEK?

INOA, onze permanente haarkleuring op basis van olie en zonder ammoniak viert zijn 10-jarig bestaan! Reeds 10 jaar een uniek product in de kapperswereld, een succes in het salon en een ultieme sensoriële ervaring. Sinds de lancering in 2009 heeft INOA de harten van zowel onze kappers als klanten verovered en dit dankzij het moderne, natuurlijke kleurresultaat. Eens de stap naar INOA gewaagd, wilt u niets anders meer. Beleef de INOA ervaring. Voel het verschil!

Vind jouwsalon