Menu Zoeken

DE KAPPERSWEDSTRIJD Style and Colour Trophy 2021

Dit jaar wordt de finale van de Style & Colour Trophy uitgezonden op 7 februari 2021 om 19.30 uur op AB3 en online op ons Facebook-evenement. Deze televisieshow ze de talenten van de kapperswerled in de spotlight en om u thuis te inspireren. Er staan u vele verrassingen te wachten op dit evenement, ontdek meer hieronder.

Naar Facebook Event

New Steampod 3.0

De SteamPod 3.0 van L'Oréal Professionnel is de 3de generatie van de originele gepatenteerde professionele stijltang op basis van stoom. Hij maakt gebruik van de kracht en de zachtheid van stoom om uw haar in een handomdraai te transformeren.

Ontdek

#KEEPITLONGER

Serie Expert PRO LONGER

Verlangt u naar gezond en lang haar? Wij hebben voor u de oplossing met Pro Longer ! L'Oréal Professionnel presenteert Serie Expert Pro Longer, de 1ste professionele lijn die lengtes vernieuwt en vult, met behulp van de gepatenteerde verdikkingstechnologie Filler-A100. Geen trade-off meer tussen lengte en dikte.   Zou u graag meer willen weten? Klik op onderstaande link & ga naar uw dichtsbijzijnde  salon !

ONTDEK NU

#PLAYWITHMAJIREL

Time to play! NIEUWE MAJIREL PLAY WITH IT

We hebben alles veranderd, behalve de iconische formule. De nieuwe Majirel behoudt zijn unieke en innovatieve formule om een perfecte dekking en verzorgingsresultaat te garanderen: het haar is 45% zachter na het kleuren. Dankzij zijn uitgebreid palet met 10 nieuwe koele nuances en zijn nieuwe gekleurde en eco-verantwoordelijke verpakking, is de nieuwe Majirel een uitnodiging tot creativiteit, zonder grenzen.

ONTDEK

Wat willen vrouwen? Majirel Glow

In 2019 heeft L'Oréal Professionnel de betekenis van een natuurlijke Franse haarkleur opnieuw uitgevonden en een exclusieve koele heldere smaak gecreëerd. Ontdek Majirel Glow: een nieuw palette van 18 kleuren geboost met koele karakters voor een ultiem geneutraliseerd kleurresultaat. Dankzij de unieke karakterkleuren brengt Majirel Glow 50% meer reflectie** en 4x meer helderheid.

ONTDEK

Nieuw Majirel Cool Cover

Voor vrouwen die steeds de koudste haarkleuren willen, een perfect dekking van hun haren wensen, steeds zeggen dat hun haren er rost uitzien. Bent u deze vrouw? Dan is Majirel Cool Cover voor u.

ONTDEK

ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARD 2020 Tecni.Art, great winner!


L'Oréal Professionnel had het genoegen en de eer om de prijs voor beste haarstyling ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS 2020 te winnen met de Tecni.Art Transformer lotion.

De Tecni.Art Transformer Lotion is de eerste stylinglotion die transformeert in een multifunctionele vezelachtige pasta bij contact met je handen.

Onze kappers zijn er dol op en gebruiken het nu allemaal! «Transformer is mijn favoriet. De nieuwe Tecni.Art producten zijn echt een nieuwe ontdekking. Ik gebruik het voor alles, van het texturiseren van haar tot het verwijderen van statische elektriciteit. Het is echt een product dat je bij iedereen gebruikt en waar je alles mee kan doen. De Tecni.Art Transformer is echt een sterproduct! »
Thomas Delgoffe

BEAUTY THROUGH KNOWLEDGE WILLIAM DE RIDDER

De Ridder William


@williamderidder

William De Ridder is zowel nationaal als internationaal bekend. William De Ridder is dankzij zijn talent en ervaring een toonaangevende opleider en ontwerper geworden. Na het winnen van talrijke internationale prijzen heeft onze nationale kampioen besloten om zich te lanceren in de zeer selecte wereld van de mode. Zijn concept van de "Total look" heeft vele Belgische ontwerpers zoals Nicky Vankets en gerenommeerde fotografen geïnspireerd. Het is een eer voor ons merk, L'Oréal Professionnel, om de seminaries en het universum van deze artiest te mogen delen.

Kapsalon De Ridder William
Smedenstraat 6, 8000 Brugges
Téléphone: 050.34.19.19
williamderidder.com/

WAT MAAKT INOA NA 10 JAAR NOG STEEDS UNIEK?

INOA, onze permanente haarkleuring op basis van olie en zonder ammoniak viert zijn 10-jarig bestaan! Reeds 10 jaar een uniek product in de kapperswereld, een succes in het salon en een ultieme sensoriële ervaring. Sinds de lancering in 2009 heeft INOA de harten van zowel onze kappers als klanten verovered en dit dankzij het moderne, natuurlijke kleurresultaat. Eens de stap naar INOA gewaagd, wilt u niets anders meer. Beleef de INOA ervaring. Voel het verschil!

Vind jouwsalon

;