Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Het enige herstel is langdurig herstel

Achter de schermen metHailey Baldwin

Als opkomende grote ster verandert Hailey Baldwin aan de lopende band van haarstijl en kapsel. Achter de schermen deelt ze met ons wat essentieel is voor haar haar: herstel. En niet zomaar herstel, maar langdurig herstel. Dit verklaart waarom ze gelijk fan was van Pro Fiber... 
Pro Fiber
Pro Fiber
Meer over Hailey
Pro Fiber
Pro Fiber

Het geheim voor langdurig herstel? Pro Fiber Re-Charge

@xeniaoverdose ontmoet Giulio om Pro Fiber voor je uit te testen

Xenia van der Woodsen

bloggeuse Lifestyle &fashion
@xeniaoverdose

Giulio Panciera 
Haarstylist
@giuliopanciera 

Pro Fiber heeft een breed assortiment met producten voor elk niveau van haarbeschadiging, zo was er ook een product dat perfect was voor Xenia's niveau van haarbeschadiging. Het was geweldig Pro Fiber samen uit te proberen. De sterke en glanzende lokken van Xenia hebben ons 100% overtuigd!
 1. 1

  BEGIN IN DE SALON

  in salon only


  Het PRO FIBER protocol is persoonlijk en gebaseerd op een unieke haarbeschadiging diagnose uitgevoerd door de kapper om de mate van beschadiging en de juiste producten te selecteren die passen bij het gevoeligheidsniveau van je haarvezel.

 2. 2

  TOT IN HET ONEINDIGE VERLENGD**

  in salon only


  Na de diagnose past de kapper de behandeling toe die het beste bij jouw haar past: herstellen van het haaroppervlak - RECTIFY, herstellen van het haar met beschadigde haaroppervlak en cortex - RESTORE, herstellen of herstructureren van haar met zeer beschadigde cortex - RECONSTRUCT. En sinds kort, RE-CREATE, voor het herstellen en het opbouwen van haar dat verdund is door beschadiging.

 3. @xeniaoverdose

  3

  REACTIVEER THUIS***

  at home


  De kapper schrijft een behandel programma voor thuis voor, voor een langdurig** effect van zes weken*** bij continue behandeling.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

15 jaaronderzoek

Patricia Pineau 
L’Oréal’s Scientific Communications Director
 

Het is de beste formule ooit op het gebied van beschadigd haar. 

Na 15 jaar intensief onderzoek en 15 patenten, hebben de L'Oréal onderzoekslaboratoria de meest verfijnde haarverzorgingstechnologie tot op heden ontwikkeld: het APTYL 100 moleculair complex. Door het combineren van Aminosilaan met een unieke polymeer, heeft L'Oréal voor het eerst de weg vrij gemaakt voor een nieuwe generatie langdurige haarverzorging. L'Oréal Research heeft vele testen uitgevoerd om zowel de werkzaamheid als de duurzaamheid van APTYL 100 aan te tonen. 

4 niveaus van beschadigd haar

Pro Fiber


Geïnspireerd door de inzichten van L'Oréal's onderzoek naar beschadigd haar, heeft L'Oréal Professionnel vier niveaus van beschadigd haar vastgesteld: 
 

• Niveau 1, alleen het haaroppervlak is aangetast.
• Niveau 2, het haaroppervlak en de cortex zijn beide aangetast.
• Niveau 3: het haaroppervlak en de cortex zijn beide zwaar beschadigd.
• Niveau 4: de cortex is poreus en de haarvezel is verdund door beschadiging.

4 productlijnen voor een passende aanpak:

RECTIFY - niveau 1
RESTORE - niveau 2 
RECONSTRUCT - niveau 3
RE-CREATE - niveau 4