Menu
X
+
+
+
+
+
+
X

Not time? No worries! Krijg op maat gemaakte lokken in een recordtijd

Het is tijd om te testen

Altijd haastig? Nooit tijd? Lichte lokken verkrijgen in slechts 30 minuten is nu mogelijk dankzij Instant Highlights!
Test deze nieuwe service uit en geniet van €10 korting via salon-exclusif.be

Ontdek de deal !

1 express systeem4 Instaservices

1 express systeem4 Instaservices

De Instant Highlights servicesSysteem

Het Instant Highlights express verhelderingssysteem bestaat uit de Instant Highlights warmte tool, ontkleuringscrème en professioneel aluminiumfolie. Deze 3 elementen werden ontwikkeld om samen te gebruiken. De Instant Highlights ontkleuringscrème bevat de Pro-Heat technologie, een technologie waarbij de snelheid en kracht van de verheldering verhoogd worden door warmte. Verrijkt met een hoge concentratie aan olie die een optimale textuur verzekert voor een gecontroleerd verhelderingsresultaat door middel van warmte.

De Instant Highlights warmte tool heeft een gereguleerde temperatuur van 140°C. Deze constante temperatuur, die lager is dan de temperatuur van klassieke stijlijzers, verzekert een gelijkmatige, homogene verheldering.

Het professioneel Instant Highlights aluminiumfolie heeft een aangepaste dikte en kwaliteit om zo de veilige verheldering, geboost door warmte, te controleren.

Dankzij deze techniek is het mogelijk voor de kapper om op maat gemaakte lokken te creëeren in minder dan 45 minuten (wat de helft van de tijd is in vergelijking met klassieke lokkenservices). Instant Highlights is aangewezen voor gedeeltelijke lokkentechnieken, zoals contouring rondom het gelaat of enkele natuurlijke lokken tot 15 lokken maximum.

Wat denken top coloristen van Instant Highlights?